Over het IPBK
Over po√ętische bedrijfskunde
Nieuws van het IPBK
Schrijfsels
Stimularia
Ingezonden brieven
Activiteiten van het IPBK
Agenda
Esthetiek van organiseren
Het po√ętische in organiseren
Bronnen
Contact

Nieuws!


 
Welkom op de site van het IPBK. Prof. dr. Frits Hoedje is op dit moment op zomerreces. Gedurende deze periode wordt deze site onder handen genomen.

 

Nieuws! Workshop (stiekem!) veranderen


 
Op dit moment wordt in het diepste geheim gewerkt aan de opzet van de workshop (Stiekem!) Veranderen van Organiseren. Data en locatie zijn nog onbekend. Nadere informatie volgt...

 

Nieuws! Het vriendenuniversum is geopend!


 
Welkom binnen het vriendenuniversum van het IPBK. Wie weet waar deze ontmoetingsplaats jou nog gaat brengen...

 

Nieuws! Stimulab


 
Het Stimulab vormen tweemaandelijkse bijeenkomsten waarin voor de Po√ętische Bedrijfskunde relevante Stimularia bestudeerd en besproken worden.

Inlichtingen en aanmelding: info@ipbk.nl .


 

Nieuws! Verslag workshop Po√ętische Bedrijfskunde


 
Op 7 februari 2003 heeft de eerste workshop po√ętische bedrijfskunde plaatsgevonden ten kantore van It Cares in Woerden. De uitnodiging de werkomgeving van deze organisatie te bezien als een museum of als een theater leidde bij de deelnemers tot ervaringen als: verstilde omgeving, mooie draadsculpturen, intrigerende spiegels, boeiende dansvoorstelling, maar ook tot vragen als: wie of wat is 'it' eigenlijk? De workshop is afgesloten met een discussie over de vraag welke plaats die deze ervaringen zouden kunnen hebben in de dagelijkse gang van zaken binnen deze organisatie.

 

Nieuws! Oprichting van het Instituut voor Po√ętische Bedrijfskunde


 
Met groot plezier melden wij u de oprichting van het Instituut voor Po√ętische Bedrijfskunde, kortweg het IPBK. Vanaf deze dag vindt u op deze plaats regelmatig korte 'schrijfsels'. Voor een toelichting hierop en een beschrijving van de overige activiteiten van het IPBK verwijzen wij u naar de colofon.

 

 


 
zoek      terug      print

 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.4  ©2002-2019 FRIZZBEE Web Services